Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij drukken uitsluitend in full color. Pantone kleuren zul je  om moeten zetten naar CMYK. Met full color drukwerk kunnen we praktisch iedere kleur drukken, behalve metallic kleuren.

Nee! Omdat de enveloppen eerst plano aan één zijde full color worden bedrukt en daarna tot envelop worden verwerkt kunnen wij deze zonder 'grijperwit' leveren.

Een enkele proefdruk van jouw ontwerp is helaas niet mogelijk, maar je kunt wel  samples van onze enveloppen bestellen.

Wij drukken alleen de buitenkant van onze enveloppen. De enveloppen worden standaard met een grijze bedrukking aan de binnenkant geleverd.

Het leveren van andere formaten is mogelijk, hiervoor kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We maken dan graag een offerte op maat voor je.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Om de prijzen laag te kunnen houden leveren wij geen afwijkende papiersoorten anders dan op de website vermeld staan.

Voor het bestellen van een afwijkende hoeveelheid enveloppen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je ontvangt dan een offerte op maat van ons.

Afwijkende aantallen enveloppen zijn alleen mogelijk vanaf 20.000 stuks. Voor kleinere aantallen kies je de vaste staffel die het dichtst bij je gewenste oplage zit.

Onze  levertijd bedraagt 7 tot 10 werkdagen.

Bezorging binnen Nederland is gratis. Voor levering naar België betaal je € 14,95 bezorgkosten.

Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact of middels vooruitbetaling. Na ontvangst van de betaling en goedkeuring van het bestand gaat de order in druk. Op rekening betalen is niet mogelijk.

Wij leveren alle bestellingen geheel blanco af. Het is voor resellers dan ook ideaal om bij ons drukwerk te laten produceren, en dit te laten afleveren bij hun eigen klant(en).